Gå videre til innhold
Endelig en lettlest og tydelig bok om forhandlingsteknikk

Nyhet -

Endelig en lettlest og tydelig bok om forhandlingsteknikk

Ny bok fra foredragsholder, kursleder og forfatter Karla Smith. Forhandlingsferdigheter gir en innføring i grunnleggende forhandlingsstrategier, forhandlingstaktikk og forhandlingsteknikker som benyttes i forhandlingsspillet. Her finner du tips om hvordan du kan utvikle deg som forhandler. 

Dette er boken for deg som ønsker kunnskap til å forhandle frem gode avtaler i forretningslivet.

Toril Nag, konserndirektør i Lyse og ble Årets toppleder i 2014, (DND Rosing). sier følgende om boken: "Forhandlingsferdigheter" er en lettlest, tydelig og nyttig bok. Forfatteren har lang erfaring og en klar framstillingsform som inspirerer. Ha gjerne en notatblokk ved siden av deg når du leser - for du vil garantert komme på ideer og emner du vil diskutere med kolleger eller på hjemmebane! På 200 sider har Smith maktet å samle en imponerende mengde fakta og gode anbefalinger - presentert i en oversiktlig struktur som tar opp både strategier og teknikker samt psykologi og følelser.

Utgivelsen er i et hendig format og har gode og illustrerende punktlister og figurer. Boken går grundig til verks og beskriver ulike faser i forhandlinger, de ulike rollene i et forhandlingsteam, og ikke minst den menneskelige faktor. I tillegg tar forfatteren med en del praktiske råd mot stress.

Forhandlingsferdigheter vil være til stor generell nytte for deg som driver - eller planlegger å starte - egen virksomhet, deg som jobber med kjøp og salg, jus, ledelse eller økonomi. Den vil dessuten kunne bidra til at mange får noen aha-opplevelser i forhold til forhandlinger i hverdagen. Når er jeg egentlig i en forhandling? Hvordan kan jeg forberede meg? Her er nyttige tips og sjekklister før og under en forhandling. Den kan leses fra perm til perm for de som ønsker en grundig og generell innføring eller oppfriskning, men egner seg også utmerket som oppslagsverk – for eksempel når du er i en forhandling med en du rett og slett misliker, eller forhandler med en irrasjonell motpart. God og nyttig og inspirerende lesing."

Related links

Emner

Tags


Gyldendal Akademisk er Norges ledende universitets- og høgskoleforlag. Vi dekker et vidt spekter av fagområder, og vi gir deg kompetanse for fremtiden med den mest oppdaterte faglitteraturen og de gode pedagogiske verktøyene.

Bestill presseeksemplarer her

Pressekontakt

Camilla Bruseland

Camilla Bruseland

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 977 17 997
Anne Kathrine Aabel Vikanes

Anne Kathrine Aabel Vikanes

Pressekontakt Markedssjef Gyldendal Akademisk 98 21 82 69
Anja Økland

Anja Økland

Pressekontakt Markedsansvarlig Kommunikasjon Kommunikasjon 45201339