Gå videre til innhold
Omslagene til Det norske samfunn, Gyldendal Akademisk 2016
Omslagene til Det norske samfunn, Gyldendal Akademisk 2016

Nyhet -

En klassiker i ny form

Det er ikke mange fagbøker som har en så lang historie som Det norske samfunn. Hele 50 år har gått siden den aller første stensilutgaven kom ut. Siden 1968 er boken blitt oppdatert flere ganger, og i år utgis 7. utgave.

I 7. utgave er én bok blitt til tre bind. 12 kapitler er blitt til 42 kapitler. 12 forfattere er blitt til 61 forfattere. Boken fås på papir og digitalt, som enkeltbind, særtrykk og kapittelvis. Forfatterne springer ut fra fagene sosiologi, biologi, filosofi, medievitenskap, medisin, religionsvitenskap, pedagogikk, psykologi, samfunnsøkonomi, samfunnsgeografi og statsvitenskap for å nevne noen.

Dette er selve standardverket om det norske samfunn og er mer relevant og aktuelt enn noensinne.

BOKREDAKTØRENE

Ivar Frønes er professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo.

Blant hans utgivelser etter årtusenskiftet er: Digitale skiller, På sporet av den nye tid, Handling, kultur og mening og Moderne barndom. Frønes har publisert en rekke ulike bidrag om utviklingen av det moderne Norge.

Lise Kjølsrød er professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo.

Hun er aktiv i både forskningsråd og redaksjoner. Kjølsrød har utgitt blant annet Velferdssamfunnets barn og flere vitenskapelige artikler. 

Related links

Emner

Tags


Gyldendal Akademisk er Norges ledende universitets- og høgskoleforlag. Vi dekker et vidt spekter av fagområder, og vi gir deg kompetanse for fremtiden med den mest oppdaterte faglitteraturen og de gode pedagogiske verktøyene.

Bestill presseeksemplarer her

Pressekontakt

Beate Molander

Beate Molander

Markedsansvarlig, bokhandleransvarlig Psykisk helse 40874105
Vibeke Høegh-Omdal

Vibeke Høegh-Omdal

Redaksjonssjef 41553713