Følg Gyldendal Akademisk

Gyldendal Akademisk kåret til Årets historieforteller!

Pressemelding   •   mar 23, 2018 10:56 CET

Vellykket strategi
– Transformasjonen frå å ganske einsidig arbeide med den tradisjonelle baksideteksten som basis for marknadskommunikasjon, til å stå her i dag å motta pris for å vere beste historieforteljar på Digital PR Awards har, som de skjøner, vore veldig stor for oss, sa salgs- og markedsjef i Gyldendal Akademisk Christian Haugsnes, under utdelingen av prisen.

Som et ledd i vår kommunikasjons- og kanalstrategi tok vi for ett år siden i bruk Mynewsdesk som digital PR-løsning. Vi har publisert over 100 saker, hatt 130 000 sidevisninger og en gjennomsnittlig lesetid på over ett minutt. Vi er svært fornøyd med å nå ut til et så stort publikum som tidligere har vært forbeholdt store bedrifter og merkevarer

Digital PR Awards er en årlig prisutdeling for å hedre godt PR- og kommunikasjonsarbeid gjennom Mynewsdesk. Les mer om vinnerne her.

Gyldendal Akademisk er Norges ledende universitets- og høgskoleforlag. Vi dekker et vidt spekter av fagområder, og vi gir deg kompetanse for fremtiden med den mest oppdaterte faglitteraturen og de gode pedagogiske verktøyene.

Bestill presseeksemplarer her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.