Følg Gyldendal Akademisk

Jobb smart med SmartLawyer Writer

Nyhet   •   mai 02, 2018 09:06 CEST

Teknologiutvikling og digitalisering har gått raskt de siste årene, og mye skjer også i advokatbransjen. Advokater og jurister har behov for høy kvalitet og rask leveranse av tjenester, hvilket gjør krav på ny teknologi. Gyldendal har derfor lansert SmartLawyer Writer, et digitalt verktøy som skal effektivisere og forenkle skrivearbeidet. 

Smart teknologi 
Gyldendal Rettsdata har utviklet Smart-Lawyer Writer i samarbeid med teknologiselskapet Norch. Verktøyet er en add-in til Microsoft Word som automatisk viser lovparagrafene og notene som advokaten eller juristen henviser til. Oppdaterte lovbestemmelser og noter fra Norsk Lovkommentar hentes fra det juridiske, digitale verktøyet Rettsdata. På denne måten vil man spare tid ved å slippe flere nivåer med oppslag, og dokumentene kvalitetssikres med umiddelbar kontroll mot kilder i Rettsdata.

SLIK FUNGERER DET:

Gjenkjenn 
SmartLawyer Writer kjenner igjen paragrafene det refereres til i Word-dokumentet. Her kan man også velge å se notene fra Norsk Lovkommentar.

Søk
Søk direkte etter lover i SmartLawyer Writer. En innholdsfortegnelse med paragrafoversikt vises. Arbeidet kan kvalitetssikres ved å kopiere og lime inn både lovtekst og kommentarene rett inn i dokumentet.

Oversikt
SmartLawyer Writer gjennomgår teksten og gir en systematisk oversikt over alle lovhenvisninger som er brukt.

SmartLawyer Writer forenkler ditt skrivearbeid:

 • Lovoppslag mens du skriver
 • Kopier og lim inn tekst uten formatering
 • Med noter fra Norsk Lovkommentar
 • Kvalitetssikrer arbeidet
 • Tidsbesparende


  Du finner mer informasjon på www.smartlawyer.no

 • Kommentarer (0)

  Legg til kommentar

  Kommentar

  Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.