Følg Gyldendal Akademisk

Hva er en digital arbeidsbok?

Nyhet   •   aug 31, 2017 14:05 CEST

Foto: Metro Branding

Vi i Gyldendal Akademisk er opptatt av å tilby studenten et rikt utvalg av både papirbaserte og digitale læremidler. Vi har utviklet en lang rekke digitale arbeidsbøker, særlig innenfor fagområdene økonomi og sykepleie. 

Digitale arbeidsbøker inneholder interaktive og eksamensrelevante oppgaver tilknyttet læreverket.

En digital arbeidsbok fungerer på samme måte som en arbeidsbok i papirformat, men med mye mer funksjonalitet.

Dette er noe av funksjonaliteten til de digitale arbeidsbøkene:

  • Personlig side: du kan følge med på din egen fremdrift på en personlig side. Her vil du også få en oversikt over når du sist var pålogget og en mulighet til å gå rett til oppgaven du sist jobbet med.
  • Flervalgsoppgaver: oppgaver som gir deg automatisk svar på om du har svart korrekt eller ikke. Korrekt besvarte oppgaver markeres med grønt i fremdriftsoversikten. På den måten vet du hele tiden hvordan du ligger an!
  • Skriveoppgaver: noen digitale arbeidsbøker har skriveoppgaver. Til disse oppgavene er du din egen sensor og du må selv vurdere om du ønsker å godkjenne ditt eget svar eller ikke. Godkjenner du din egen besvarelse, markeres denne oppgaven med grønt i fremdriftsoversikten!
  • Oppsummering i mp3-format: Lytt og lær mens du gjør noe annet!
  • Oppdaterte, klikkbare referanser

Se et utvalg av våre digitale arbeidsbøker

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.