Gå videre til innhold
​Hjelp, jeg har tenåring! Hva nå?

Nyhet -

​Hjelp, jeg har tenåring! Hva nå?

Gyldendal inviterer til gratis inspirasjonskveld for tenåringsforeldre 9. oktober kl. 17-21.

Vi har alle vært gjennom småbarnsalderens trass og synes at den perioden har vært strevsom og utfordrende, men det kan være ekstra vanskelig å være foreldre til en tenåring. Plutselig er våre søte små blitt «voksne» med egne og sterke meninger, og de styres mer av vennegjengen enn av oss foreldre.

Så hva kan vi gjøre for å hjelpe tenåringene våre best mulig gjennom utfordrende og viktige år? Det skal vi sammen med noen av de beste på feltet forsøke å hjelpe dere med.

Velkommen til en spennende kveld! 

Program

17.00: Enkel servering17.15: I hodet på en tenåring ved Mia Börjesson
18.00: Foreldrestøttende arbeid i Voksne for barn av Karin Källsmyr Voksne for Barn
18.10: Hvordan gir vi barna en trygg og bevisst mediehverdag? av Frode Rensel
Barnevakten.no
18.20: FØLELSER - til å bli sprø av! Mariann Youmans
18.40: Pause
19.00: Tenåringspappa for første gang av Finn Bjelke
19.10: Tankekraft - Psykologisk førstehjelp for tenåringsforeldre av Solfrid Raknes
19.30: "…. og noen går det trill rundt for" av Lisbeth Iglum Rønhovde
19.50-21: Mingling

Foredragsholdere


Solfrid Raknes er psykologspesialist, erfaren kliniker og underviser, og har mye erfaring med å lage og spre psykopedagogisk materiell bredt i Norge. Solfrid har vunnet flere priser for Psykologisk førstehjelp.

Mia Börjesson er forfatter, klinisk sosionom og har en mastergrad i sosialt arbeid. Hun arbeider som veileder og inspirator knyttet til en rekke prosjekter innenfor psykososialt og helsefremmende arbeid med barn og ungdom. Hun har mangeårig erfaring med å møte og samtale med ungdom, både individuelt og i grupper.

Mariann Youmans har en bachelorgrad i humaniora og samfunnsfag, mastergrad som manusforfatter, er en norsk ungdomsrettsarbeider og skuespiller. Mariann Youmans kjenner sin målgruppe etter å ha jobbet i mange år med ungdom og etter grundig research og intervjuer med fagfolk og ungdom.

Lisbeth Iglum Rønhovde har embetseksamen i spesialpedagogikk. Hun arbeider som seniorrådgiver i Statped. Rønhovde har lang erfaring fra skoleverket. Hun er en mye brukt foreleser landet rundt og skaper begeistring med sin engasjerte stil og fokus på pedagogisk praksis.

MELD MEG PÅ!

Emner


Gyldendal Akademisk er Norges ledende universitets- og høgskoleforlag. Vi dekker et vidt spekter av fagområder, og vi gir deg kompetanse for fremtiden med den mest oppdaterte faglitteraturen og de gode pedagogiske verktøyene.

Bestill presseeksemplarer her

Pressekontakt

Beate Molander

Beate Molander

Markedsansvarlig, bokhandleransvarlig 40874105