Følg Gyldendal Akademisk

Digitale pensumbøker på norsk på Allvit.no

Nyhet   •   des 20, 2019 10:45 CET

Allvit er den første satsningen på digitale pensumbøker på norsk, og utvikles av Bokbasen i samarbeid med de største akademiske forlagene i Norge, deriblant Gyldendal Akademisk. Tjenesten ble lansert i august 2019.

I Allvit kan man låne, kjøpe og lese digitale pensumbøker på norsk. Man får også god funksjonalitet for å bruke Allvit som et effektivt arbeidsverktøy i studiehverdagen.

Man kan søke på hva som helst, selvfølgelig tittel og forfatter, men også tema og stikkord. Man kan også søke i innholdet i alle bøkene slik at man enkelt finner de bøkene man trenger.

Dersom biblioteket ved universitetet eller høgskolen man studerer ved har kjøpt utlånslisenser kan man låne bøker. Hvis boken allerede er utlånt kan man sette seg på venteliste, eller man kan velge å kjøpe boken selv. Det er også mulig å kjøpe tilgang til boken for en kortere periode.

Allvit er mer enn bøker. I Allvit får man gode studieverktøy som skal gjøre det enkelt og effektivt å jobbe med pensum. Man har alltid bøkene sine tilgjengelig i nettleseren, og man kan lage bokmerker, markere tekst og ta notater. Når man jobber med pensum i Allvit kan man kan søke i innholdet i alle bøkene og slik finne fram til akkurat den informasjonen eller det sitatet man leter etter.

Slik fungerer Allvit

Kom i gang og opprett konto

Ofte stilte spørsmål

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.