Gå videre til innhold
Seminar: Engasjerende engelskundervisning

Seminar: Engasjerende engelskundervisning

Dato 13 februar 2018 16:00 – 18:00

Sted Gyldendalhuset, Sehesteds plass

Despite teachers’ well-meant intentions, not all lessons are a glorious success. What does it take to be a successful English teacher in Years 8-13? Juliet Munden and Christina Sandhaug aim to answer this ambitious question. In this seminar, they also address the particular challenge of reluctant speakers

-------------------------------------------------------------------------------------------
Velkommen til gratis seminar om hvordan engelskundervisning på ungdomstrinnet og videregående kan gjøres meningsfylt og engasjerende for elevene.
Med utgangspunkt i boka Engelsk for secondary school vil forfatterne Juliet Munden og Christina Sandhaug blant annet snakke om hvordan læreren kan ivareta elevenes interesse for å lære engelsk.

Seminaret er myntet på både engelsklærere og på de som utdanner dem (PPU, GLU 5-10, master- og lektorprogrammer og lærere på Kompetanse for kvalitet-programmet).
Program
• How to engage with reluctant learners
• How to make the best of ‘faglitteratur’ in professional development and teacher education
• How can we be of help? Q & A


Om forfatterne
Juliet Munden og Christina Sandhaug jobber begge Høgskolen i Innlandet med engelskdidaktikk og engelsk litteratur og har mange års undervisningserfaring.

Velkommen!

Emner

Tags


Gyldendal Akademisk er Norges ledende universitets- og høgskoleforlag. Vi dekker et vidt spekter av fagområder, og vi gir deg kompetanse for fremtiden med den mest oppdaterte faglitteraturen og de gode pedagogiske verktøyene.

Bestill presseeksemplarer her

Pressekontakt

Susann Hansen

Susann Hansen

Markedsansvarlig Handelshøyskole 99011183