Følg Gyldendal Akademisk

​Øye for digital læring - vi gjentar suksessen

Blogginnlegg   •   apr 01, 2018 12:01 CEST

Foto: Thomas Brun NTB Scanpix

Gyldendal Akademisk ønsker å samarbeide tettere med universitet og høgskoler om utvikling av digitale utgivelser. I den anledning har vi etablert en tverrfaglig fagdag som vi har valgt å kalle Øye for digital læring

Fagdagen trekker frem konkrete eksempler på hvordan digitale verktøy kan brukes i læring og undervisning. Seminaret søker å inspirere undervisere til å se nye muligheter samt til å knytte kontakter med andre som brenner for samme tema.

Det første Øye for digital læring gjennomførte Gyldendal 9. november i fjor. Over 100 engasjerte undervisere fra ulike fagområder deltok – alle med det samme glødende engasjementet for hvordan digitale verktøy kan bidra til bedre læring. 

Deltakere kom fra hele landet for å høre om hvordan bl.a. høgskolelektor Nina Ronæs skaper læringsglede for sine studenter ved BI, hvordan dosent Helge Høivik og OsloMet jobber med sin PISA-modell, en ny modell for e-læring og hvordan aktiv læring og omvendt vurdering ved bruk av teknologi gir god effekt av læringspsykolog og professor Arild Raaheim.

En av tilbakemeldingene vi fikk fra deltakerne, var at dette må vi gjøre oftere. Vi gjentar derfor suksessen i 2018 og inviterer til Øye for digital læring i Oslo 8. november og i Bergen 15. november.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.